sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Juustoja ja punaviiniä

Eilisilta meni herkutellessa. Alkuun salaattia, sitten uunissa paahdettuja rosmariinikasviksia ja porsaan sisäfilettä. Jälkiruuaksi juustoja, hedelmiä ja punaviiniä

torstai 25. helmikuuta 2010

Ruusuja ja suklaata


En voinut vastustaa tänään ruusukimpun ostamista. Tulppaaneja en voi yleensä ohittaa mutta tänään oli valkoisten ruusujen vuoro. Kauppareissun jälkeen otin kupin kahvia ja muutaman palan suklaata ja nautin ne uuden ihanan sisustuslehden kanssa.

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Nella


Tässä on meidän perheen hirmu. Kyseessä on melkein 3-vuotias sekarotuinen Nella koira. Juu, juu, tiedän... pitäisi sanoa monirotuinen. Mutta entä jos ei ole aavistustakaan kuinka monta rotua tuossa otuksessa on?!?
Nella on alkanut vihdoin hieman rauhoittumaan. Se aiheutti minulle paljon harmaita karvoja turkkiini pentuna, sillä olin jatkuvasti sen hampaissa. Minua on jouduttu kursimaan kokoon useampaan otteeseen mutta olen tällä hetkellä melko hyvässä kunnossa, vaikka itse sanonkin. Olen edelleen kaunis nalle!

Krakovassa toukokuussa 2009

Krakovassa keväällä... Se on todella kiva kaupunki. Voin lämpimästi suositella kaikille. Vanha kaupunki on sopivan pieni ja näkemistä on vaikka kuinka paljon.

Krakovan vanha kaupunki

Birkenau, täällä se kauheus on edelleen jotenkin käsin kosketeltavaa ja aistittavissa ilmassa.

Madeiralla tammikuussa 2009

Viime vuoden tammikuussa oltiin Madeiralla viikon lomalla. Ilma oli hieno ja paikka oikein mukava. Kukat eivät olleet vielä täydessä loistossaan mutta hyvin siellä sai käsityksen miten kaunista siellä on kun kaikki kukat kukkivat.
Kauppahallin tarjontaa. Ihania hedelmiä, vihanneksia, mausteita, kukkia...

Kolumbuksen Santa Maria laivan tarkka kopio ja saaren eteläinen majakka.

Funchalin kaunis kaupunki

Espanja tammikuussa 2008

Voiko mikään olla ihanampaa kuin rantakiviin lyövän aallokon ääni ja lämmin tuulen henkäys silloin kun kotona Suomessa paukkuu pakkanen.

Piirsin nimeni hiekkaan...

Mantelikukat kauneimmillaan.

Meillä oli hyvä onni tällä matkalla. Lämmintä oli +20 astetta ja aurinko paistoi. Oli kuitenkin kyseessä tammikuun alku. Espanja aurinkorannikko oli siis nimensä veroinen. Ajelimme vuokra-autolla kaupungista toiseen, vielä jäi kuitenkin niin paljon näkemättä että joskus täytyy lähteä uudelleen.

Minä olen...


Hei,

Olen Pikku-puhi. Rakastan sisustamista, hyvää ruokaa, matkustelua ja valokuvaamista.
Asun Hämeessä yhdessä muutaman muun "otuksen" kanssa, niistä lisää kirjoituksissani.
Tarkoituksenani on kertoa teille tekemisistäni ja ajatuksistani, eli tervetuloa maailmaani!

Niin... jos et vielä ymmärtänyt, olen nalle!