maanantai 19. huhtikuuta 2010

Mökki valmistuu

Olimme viikonloppuna mökillä. Remontti alkaa olla loppusuoralla, jos ei lasketa sitä, että ulkokatto ja ulko-ovi täytyy vielä vaihtaa ja kamina sekä hormi siihen ovat vielä kaupassa. En malttanut kuitenkaan enää olla laittamatta tavaroita paikoilleen. Tässä siis tuoreita kuvia meidän 20 neliön mökistä.

Ensin kuvia "keittiöstä". Pöytätaso on itse nikkaroitu. Siitä puuttuu verhot edestä, koska en ole vielä sopivia löytänyt.





Keittiön vieressä olevaan syvennykseen on tarkoitus tulla parisänky mutta se mitä olin siihen suunnitellut osoittautui peräti 0,50 cm liian leveäksi. Välillä se on vain niin vähästä kiinni... En ole vielä päättänyt mitä teen vanhasta ikkunasta, joka nyt nojailee seinää vasten. Ajatuksissa olisi valaisin mutta katsotaan tuleeko siitä koskaan mitään.





Vanhalta puusohvalta on ihana katsella merelle.





Vanhan pöydän sekä tuolit hioin ja maalasin valkoisiksi. Nyt ne sopivat loistavasti mökin henkeen ja saivat lisää käyttövuosia.









5 kommenttia:

  1. Sinulla on ihana, kaunis mökki! Minunkin mökillä on tuollainen tiskipöytä. Minä tein siihen verhot valkoisista vanhoista pitsilakanoista niin, että lakanan pitsi jää alareunaan. Aurinkoista kevättä ja kesää!

    VastaaPoista
  2. Heissan! Oikein kivan näköistä mökillä ja täällä blogissakin!

    VastaaPoista
  3. ensimmäistä kertaa pyörähtämässä blogissa.
    meillä samansorttinen mökkiprojekti vaiheessa myös,mielenkiinnolla katselin kuviasi!keittiö on ihana!

    VastaaPoista
  4. Teillä on ihana mökki! Kaipaisin meidän mökille myös valkoista raakaponttia, ehkä joskus...

    Mukavaa viikkoa!

    Nicole

    VastaaPoista